• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

След като подаде оставка като министър, Младен Маринов се отдаде на научна дейност!

Юли 31
22:27 2020
A+ A-
1845 прегледа
Младен Маринов реши, че е време да развие образованието си още повече!

Бившият вътрепен министър Младен Маринов продължава образованието си в неговата трета степен. Той вече е докторант в катедрата по "Национална сигурност и публична администрация" в Югозападен университет "Неофит Рилски" в Благоевград, съобщава Struma.bg.

Маринов е приет в самостоятелна форма на обучение и ще надгражда знанията си по специалността.

Самият той вече е учил в ЮЗУ „Неофит Рилски“, където през 2005 г. се дипломира по специалността „Право“. Преди това завършва полицейската академия.

Маринов има почти 30-годишен стаж в МВР. Той е минал през всички нива, като е бил директор на СДВР и главен секретар на МВР. От септември 2018 г. до преди седмица изпълняваше дейността на министър на вътрешните работи, но бе принуден да напусне поради полицейски побой над протестиращи.

Преди няколко дни стана ясно, че и главният прокурор Иван Гешев е докторант в същия университет. Той е зачислен в Правно-историческия факултет. Научен ръководител му е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*