• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Ще те заведа там, откъдето връщане няма - на сцената, казал Тодор Трайчев на дъщеря си, когато била първолак

Ноември 05
05:00 2019
A+ A-
9594 прегледа

Млада, красива и талантлива, тези три думи рядко се комбинират в реалния живот, но Теодора Трайчева, дъщерята на певеца Тодор Трайчев от втората му съпруга Дани, ги съчетава успешно. От години тя живее в САЩ и работи като модел, но днес каца на летището в София.

“През ноември исках да изненадам баща си, като дойда в България, за да видя как и с кого живее. Оказа се, че той ме изненада, като ми предложи да участвам в концерт под наслов “Родени в България”. Знам, че не мисли за никой друг освен за мама Дани и живее заедно с нейното куче Лиза. Не можех да откажа и вече пея пред огледалото”, казва Теодора. Така се съгласява да излезе на една сцена с баща си на 7 ноември. “Ще помогна на Тоди да представи няколко от старите си хитове, като изпея гласовете на Мариана (първата съпруга на Трайчев, с която формират дуета “Мариана и Тодор Трайчеви”). Ще бъде трогателно. Ще се срещна и с най-близките му приятели на сцената”, допълва Трайчева.

Тя показва певческия си талант от малка, а баща ѝ я подкрепя безусловно. “Бях само на седем години, когато татко предложи на децата от квартал “Стрелбище” да се присъединят към идеята за създаване на детско шоу. Една събота ги чакахме на определеното място с родителите им, но никой не дойде. Тогава той ме хвана за ръката и ми каза: “Ела с мен... Ще те заведа там, откъдето връщане няма. Попитах го къде отиваме, а той ядосано каза: “На сцената”, разказва Теодора.

Първото ѝ качване там обаче не завършило както очаквала. Пяла на концерт в София ленд. Смело стъпила на сцената и показала какво може, публиката започнала бурно да ѝ ръкопляска и да иска да чуе още една песен от невръстната Теодора. Тя обаче не била подготвила такава.

“Наведох се и избягах

от сцената”,

спомня си тя.

Когато била на 8 години, Емил Димитров я поканил да снима филм в княжеския му дом. “В основата на “Слънчице при бате Емо” беше детски дисковариант на песента “Моя страна, моя България”, в който се говораше за един папагал, който се опитва да пее великата песен. Бях при бате Емо с балета “Стела Арт” и всичко се получи добре”, разказва Трайчева.

Излязла извън границите на България още като дете и обиколила Америка и Русия. Спечелила няколко конкурса в Молдова и един в България за млади таланти. “Дължа много на бате Емо, но скоро след това той си отиде.

Не ми беше

разрешено да

присъствам на

погребението му,

за да не се разстройвам, но аз му бях обещала винаги в края на програмата си да пея неговата песен. Дълго след това сякаш го виждах на моите концерти някъде в дъното на залата. Усмихваше се и ми ръкопляскаше”, казва Трайчева.

От няколко години живее в САЩ. “Отвъд океана се лутах не повече от месец-два, преди да забележа, че Америка има свои особености, но европейците сме по-дисциплинирани, по-амбициозни и доста по-напред в много отношения. Самочувствието ми се повиши, когато за първи път влязох във фитнес салон и се сблъсках с желанието на повечето хора просто да отслабнат, а не да поддържат красотата си. Усетих вниманието им и до голяма степен желанието да изглеждат като мен”, казва красавицата.

На вратата на залата се запознала с фитнес треньора Пит Гудрич. “Той ме въведе в тайните на фитнеса, а една от тях е, ако искаш да изглеждаш добре, трябва да знаеш защо го правиш”, разказва Теодора.

“Индустрията ме прие и ми предложи дългосрочна работа, докато изглеждам добре”, допълва тя, говорейки за кариерата си на модел. Трайчева се съмнява, че човек се ражда красив или грозен, умен или глупав.

“Според мен всичко е въпрос на лична амбиция и правилно развитие от най-ранна възраст. Семейната среда също влияе на поколенията. Не успях да се сблъскам с големи трудности, защото бях отлично подготвена за многото приключения. Още си спомням, че

от най-ранно детство

бях “заставена” да

ходя на плуване,

класически балет,

хип-хоп

и какво ли не, за да си избера път, по който да се развивам. Мама беше прекрасна балерина, а татко добър музикант. Тайната идея на родителите ми беше да ме подготвят за сцената. И успяха, защото инстинктът ми подсказваше, че трябва да съм добра във всичко”, казва красавицата.

В момента се занимава основно с фитнес и фотография. “Експерт съм в компютърната обработка на снимки и смятам да се развивам и там. Ако се интересувате за какво харча парите си в САЩ, ще ви кажа – всеки нов модел компютър е мой и всеки суперфотоапарат е в къщата ми”, усмихва се Трайчева.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*