• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Проф. Костадин Ангелов даде отговор на важен въпрос

Май 11
22:22 2021
A+ A-
4182 прегледа

Проф. Костадин Ангелов даде отговор на важен въпрос

От днес Костадин Ангелов е част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Той отговори на въпроса какво ще се случи с лекарската му практика.

Бившият здравен министър е категоричен, че никога няма да спре да бъда лекар.

"Такъв оставам до гроб. Винаги съм искал да помагам на хората, сега мога да го правя с по-големи възможности", заяви бившият здравен министър в ефира на БНТ, цитиран от БЛИЦ.

Той заяви, че по време на предизборната кампания е имал възможност да се види с много хора, да чуе проблемите им и да ги разреши.

"Разбрах и нещо много важно –  хората не са били чувани. Ние трябва да променим начина на работата си с хората, така че да решаваме проблемите на всеки отделен човек", подчерта проф. Ангелов.

Той допълни, че с днешните си решения ГЕРБ показа, че трябва да бъде променена, тоест всичко онова, което им е казано от хората, те са го чули и днес е направена една генерална промяна в партията.

Ангелов добави, че целият контролен съвет на ГЕРБ на практика е от младите членове, така че със сигурност партията започва да работи активно с младите хора.

"Познавам д-р Стойчо Кацаров доста отдавна. Той е изключителен професионалист. Много лесно се критикува, когато си извън Министерство на здравеопазването. Желая му успех. Ще следя резултатите му и се надявам те да са в полза на медицината. В здравеопазването е необходим един надпартиен консенсус", заяви Ангелов.

Той добави, че у нас един от основните проблеми е смъртността, а парите са осигурени и са налични в бюджета.

От думите му стана ясно, че има около 50 милиона и не е необходимо бюджетът да бъде актуализиран.

Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*