• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Пеканов със съвети за развитието на София!

Септ. 17
12:00 2021
A+ A-
8118 прегледа

Денят на София е! Вече 142 години столицата ни е икономически, културен и емоционален център на страната. Следвайки девиза си, София расте, но не старее. Това заяви вицепремиерът от европейската политика Атанас Пеканов по случай празника на София днес.

"Големият град винаги е изправен пред тежки за решаване проблеми, обусловени от стила на живот, който изисква по-високо ниво на координация и кооперация. Като всяка столица може да бъде двигател на заетост, иновации и благоденствие или източник на трудности и бедност, ако не е проектирана добре и не се прилагат правилните публични политики. За да се развива като устойчив и модерен град, София трябва да търси възможно най-бързи, често смели и винаги амбициозни решения. И само с тях ще постигнем желаната промяна", отбелязва той в свой фейсбук профил. 

"Отвъд своите принципни проблеми, любимата ни София остава град, пълен с прекрасни хора, динамика и бурен живот. Моят град, в който съм щастлив. Честит празник на софиянци!", споделя още Пеканов.Източник: https:novini.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*