• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Невиждана наглост от убиеца на Милен Цветков!

[Oct] 29
22:00 2020
A+ A-
2706 прегледа

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков - Кристиян Николов  е подал молба за промяна на мярката му за неотклонение.

Тя е постъпила днес в СГС.

Кристиян Николов иска да излезе на свобода.

За понеделник (2 ноември) от 13.30 часа е насрочено съдебно заседание по молба за изменение на мярката на Кристиан Николов.

Предвид невъзможността да бъдат спазени всички противоепидемични мерки, в залата ще бъдат допуснати само страните.

Преди 2 седмици приключи предявяването на материалите по делото. Те са в обем 25 тома.

Междувременно към СГП са постъпили множество журналистически въпроси. Оттам изпратиха съобщение до медиите:

Софийска градска прокуратура е приключила предявяването на материали по наказателното производство за извършено тежко престъпление по транспорта, отнело живота на журналиста Милен Цветков. Всички събрани в хода на разследването доказателства са предявени на пострадалите лица, както и на обвиняемия К.Н. и неговия защитник.

Деянието е квалифицирано по чл. 342, ал. 3, вр. ал. 1 от НК – умишлено предизвикано пътнотранспортно произшествие, отнело живота на участник в движението. Материалите по делото, събрани в 25 тома, са били предявени на обвиняемия и неговия защитник на посочените от тях четири дати в периода 12.10.2020 г. – 27.10.2020 г. Те са направили осем искания, сред които отводи на вещи лица, разпити на свидетели, които вече са били разпитани и други процедурни искания.

Впоследствие, след приключване на предявяването, е постъпила нова молба от К.Н., в която той е заявил намерението си да формулира и допълнителни искания. Наблюдаващият прокурор незабавно ще се произнесе по направените искания, бележки и възражения.

Едва след това ще бъде възможно да се пристъпи към внасяне на обвинителния акт в съда. Междувременно защитникът на К.Н. е внесъл в съда молба за изменение на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека. Предстои Софийски градски съд да се произнесе по направеното искане.Източник: https:novini.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*