• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Над 300 деца от Силистра развиват своите таланти в Летни клубове по интереси

Юли 03
12:25 2019
A+ A-
7503 прегледа

За осма поредна година Община Силистра организира занимания в Летни клубове по интереси за децата от 8 до 18 г. Децата с желание посещават различни занимания в 14 клуба: плуване, тенис на корт, приложно изкуство, шахмат, хип-хоп танци, латино танци, ветроходство, гребане, рисуване, йога, стрелба, самоотбрана, „Театър и приключения“ и „Млад скаут“, финансирани от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

За обучението по ветроходство и гребане партньор в програмата е СНЦ „Дунавски клуб“, а по стрелба - СНЦ „СК Снайпер 92“. Поради големия интерес и за да се включат максимален брой желаещи бяха създадени допълнителни групи в клубовете по приложно изкуство, тенис, стрелба, йога, шахмат и самоотбрана и така общият брой групи в програмата е 44. Дванадесет от клубовете започнаха занятията си през юни. От юли започват заниманията си и клубовете самоотбрана и „Млад скаут“.

Целта на програмата е усвояване на нови умения от децата, представяне на различни занимания, общуване в творческа среда, създаване на приятелства, подкрепа на развитието им и откриване на таланти.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*