• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Книжка за кола - само на тези, които могат да карат

Юли 11
22:44 2019
A+ A-
38 прегледа

Да се кара автомобил в България, става все по-екстремно преживяване поради две главни причини: едната е, че част от шофьорите нямат достатъчно умения и това в голяма степен се дължи на шофьорските курсове. Другата е, че се увеличават хората, които нямат книжка или пък сядат зад волана пияни и дрогирани и правят големи бели на пътя.

Затова и се стига до идеята да се увеличат часовете за кормуване, та дано това да даде някакъв резултат и катастрофите по пътищата да намалеят.

Вярно е, че трябва да се направят промени в шофьорските курсове - главно заради все по-натоварения трафик по булевардите на големите градове, както и по магистралите. А затова се искат умения, които един човек трудно може да усвои за два-три часа при кормуване с инструктор. И макар всичко да е индивидуално - един се научава да управлява кола за 5 часа, друг и за 20 не успява, важно е да има обективна оценка на изпита за книжка. При по-сериозна цедка на пътя няма да излизат хора без умения, които после стават опасни за околните.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*