• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Измамник атакува „Прогресива Трейдинг“ ООД, за да опетни имиджа им (право на отговор)

Септ. 08
00:00 2020
A+ A-
4797 прегледа

Държавен орган и завистлива конкуренция атакуват неправомерно успешна компания

Измамник, най-вероятно завистлив конкурент, се обръща към клиенти и партньори на „Прогресива Трейдинг“ ООД, с цел атака и уронване на добрия имидж на компанията. И използва лъжливата информация, за да ги дискредитира -отнет лиценз поради финансови затруднения.
„Прогресива Трейдинг“ ООДе платежоспособен и надежден партньор.

За да бъде отнет даден лиценз на инвестиционен посредник е необходимо да има влязло в сила решение на КФН. Решение на КФН влиза в сила, когато не е обжалано или когато е потвърдено от съда. Към настоящия момент не са на лице нито едно от двете хипотези, което означава, че дружеството притежава валиден лиценз.

„Прогресива Трейдинг“ ООД е сред топ 3 на най-успешните и бързоразвиващи се брокери за първото тримесечие на тази година. Поради големия успех, политическата необвързаност на дружеството, натрупаните доволни клиенти и екипът от млади и опитни специалисти, водят до безпрецедентната атака от страна на субекти, които оперират на българския пазар без лиценз и без необходимата регулация от страна на Комисия по Финансов Надзор. Тези злонамерени лица могат да бъдат открити на страницата на Комисия по финансов надзор в раздел Предупреждения за Потребителите.

„Прогресива Трейдинг“ ООД няма нито едно влязло в сила наказателно постановление или връчен акт за нарушения, по време на настоящето ръководство. Некоректно представените факти в медиите и от мнимия измамник целят да всеят паника сред клиентите и контрагентите на фирмата.

В случай че клиент или контрагент на дружеството бъде обект на измаза, моля, свържете се с нас на телефон +359 892 059 704 или ел. поща frontoffice@progressivastocks.com

Управители на „Прогресива Трейдинг” ООД
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*