Иван Гешев: Знам кой стои зад Цветан Василев в Сърбия!

https://mreja.bg/novini/ivan-geshev-znam-koy-stoi-zad-cvetan-vasilev-v-sarbiya/104942 Mreja.bg
Иван Гешев: Знам кой стои зад Цветан Василев в Сърбия!


Иван Гешев е поел ангажимента да върне Цветан Василев в България. Това обаче не зависи само от него!Очевидно скандалният банкер не е избрал Сърбия случайно. Там той има множество връзки и доста влиятелни хора му помагат. Именно това стана ясно от изявлението на главният прокурор Иван Гешев в "Неделя 150" по БНР.

"Няма такъв случай в историята на Европа. Няма такъв случай! Да няма решение. Кажете, че няма да го екстрадирате или ще го екстрадираме. Няма решение. Това означава, че зад него стоят сериозни сили в Сърбия. Аз знам какви сили седят и знам защо седят. И за всеки не е трудно да предположи и аз го казах". Той уточни, че прокуратурата показва какъв е проблемът, а "дали българската държава и политици, дали сръбската държава и чуждите интереси, които седят в сръбската държава, ще съобразят това нещо, не мога да Ви кажа", каза Гешев.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.