• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Иван Гешев вече с принос и в образованието: Главният прокурор със споразумение с УНСС!

Февр. 21
22:23 2020
A+ A-
29889 прегледа

Иван Гешев влезе и в образованието. Главният прокурор осигури практически знания на студентите от УНСС!

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет в УНСС доц. д-р Захари Торманов сключиха споразумение за учредяване на стажантска програма между прокуратурата и въпросния факултет. Споразумението е в допълнение на подписания преди 7 години Меморандум за сътрудничество помежду им.

Целта е да се осигурят практически знания у студентите. Всяка година ще има студенти, които ще навлизат в същината и процеса на родната прокуратура.

Стажантската програма ще се провежда в Софийска градска прокуратура, Софийска районна прокуратура и Софийска окръжна прокуратура.

В програмата имат право да се включват до 30 студенти на година. Те трябва да бъдат пети курс и с висок успех, както и сериозни интереси в областта на наказателното право.

След края на обучението всеки участник ще получи сертификат от Прокуратурата на Република България за изкарана стажантска програма.Източник: https:pik.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*