• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Христо Терийски и Георги Хаджиев с подробности за банковите обири!

Февр. 13
13:27 2020
A+ A-
18204 прегледа

Христо Терзийски и Георги Хаджиев разкриха важни подробности за зачестилите напоследък банкови обири и мерките, които се взимат срещу тях!

Първите подробности за мерките, които са взети срещу банковите обири, разкриха началникът на „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски и директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Мерките са обсъдени подробно на спешна среща на всички шефове в системата, свикана от вътрешния министър Младен Маринов.

За вчерашния обир е ясно, че са иззети охранителните камери на банката и 12 000 лв. Това разкри Георги Хаджиев, пояснявайки, че няма връзка между обира на Банка ДСК и Пощенска банка.

Днес от 10:00 часа на среща между представители на всички столични банки и ръководството на СДВР са обсъдени мерките срещу банковите обири.

„Нападенията над такива клонове имат широк обществен отзвук и ние сме активно ангажирани да открием извършителите. Самите банки ни съдействат, предоставят ни много обем на видеозаписи, разговаряме с очевидци и сме отворени за нови сигнали от очевидци. При някои от инцидентите имаме доста добро видеонаблюдение, което е предоставено от самата банкова институция.“, разкри Христо Терзийски.

Въз основа на доказателствата може да се предположи, че става дума за едно и също лице, участвало в банковия обир сега и в такъв в края на миналата година, допълни Хаджиев.Източник: https:pik.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*