• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Херо Мустафа: Гордея се, че Америка подкрепи България!

Май 21
01:16 2020
A+ A-
2583 прегледа
Херо Мустафа отново показа силната си симпатия към България!

„Гордея се с подкрепата, която членовете на Американската търговска камара показаха за България в тези предизвикателни времена и съм смаяна от щедростта на американските компании.”, заяви американският посланик у нас Н. Пр. Херо Мустафа. Американската търговска камара в България проведе уебинар с нейно участие.

„Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България, и затова съм оптимист за бъдещето“, посочи още Мустафа.

“В сътрудничество с ръководството и членовете на АмЧам, Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България и затова съм оптимист за бъдещето”, заяви пред американската бизнес общност посланик Мустафа.

„Щастливи сме, че имаме още една възможност да обсъдим с посланик Мустафа широк кръг от теми, свързани с бизнес средата, инвестиционния климат и върховенството на закона. С подобен открит диалог и стабилен фокус върху общите приоритети сме убедени, че можем да постигнем успех в ключовите за нас области за подобрения в бизнес среда, законността и развитието на човешкия капитал в България“, посочи след събитието Оливие Маркет, президент на АмЧам България.

Източник: https:blitz.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*