• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Делян Пеевски дари респиратор, който струва 36 000 лева, в Горна Оряховица!

[Apr] 08
19:49 2020
A+ A-
5043 прегледа
Делян Пеевски не спира с даренията в цялата страна. Той е основният дарител на България в борбата с коронавируса!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски даде 36 000 лв. за закупуването на модерен респиратор в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица.

Апаратът е осигурен със съдействието на областния лидер на ДПС Гюнай Далоолуобщинския председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Кънчев и зам.-кмета на общината Стефчо Алипиев.

„Това е ДПС. Благородната инициатива на г-н Пеевски показва, че нещата, говорени за него, са пукащ се мехур. Той дарява на лечебни заведения в цялата страна техника, която спасява човешки животи”, каза Гюнай Далоолу.

Вчера Делян Пеевски направи и друго дарение в областта. Той дари 9400 лв. МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сумата ще бъде използвана за купуването на монитор и 3 перфузора – инжектомати за фино дозиране на медикаменти и вкарването им в тялото с определена скорост.

Неотдавна Пееввски предостави и стотици предпазни маски за най-уязвимите жители на област Велико Търново.

Директорите на двете болници изпратиха специални благодарности на Делян Пеевски, който до момента е дарил около 3 милиона лева, които помагат на държавата в битката с COVID-19.Източник: https:www.dnesbg.com
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*