• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

БЕЗОБРАЗИЕ!!! 170 лв. за един ден в болница

[Dec] 30
12:10 2019
A+ A-
77736 прегледа

170 лв. за ден престой на бебе в болница втрещиха семейство от Ловеч. Родителите се заканиха да търсят съдействие за държавата за проверка на МБАЛ Д-р Параскев Стоянов.

Бебето, което е под 1 г., е прието в лечебното заведение с оплаквания от общо неразположение, неспокойствие и плач. Майката е била притеснена, че детето й е имало и стомашни болки. Понеже от болницата нямали възможност да приемат за лечение малкия пациент по клинична патека за стомашните оплаквания, те го оставили в болница с диагноза ларингит. На детето е направена само инхалация. Доктор Добринка Стойчева потвърди, че малчуганът е имал по-тежко дишане, но след инхалацията се е успокоило и е спало цяла вечер.

Пред Нова телевизия родителите обясниха, че в документите пише, че на детето е правена инжекция със специален разтвор, но това не е вярно. След първата вечер при тях за визитация е дошла друга докторка, която е прегледала детето. Майката обаче твърди, че лечение не е провеждано, а след като поискала информация за състоянието на детето си, лекарката започнала да се държи грубо. Тя се е развикала: "Чекирвайте ги и да тръгват да си търсят друго място. Отивайте горе и си плащайте, ние няма да плащаме за вашия престой".

От болницата се оправдаха, че по клиничната пътека детето е трябвало да остане три дни, майката обаче се е съгласила само за една. Затова е било приспадната от общата сума от клиничната пътека, която е за 500 лв.
Източник: https:novini.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*