• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Българският лекар д-р Зарев е един от най-добрите в Света по трансплантация на коса.

Март 23
15:33 2020
A+ A-
11070 прегледа

Български лекар в Топ 25 на най-добрите хирурзи по трансплантация на коса в света.

Той е единственият, който за първи път представи иновативен метод, чрез който могат да бъдат трансплантирани над 14, 000 присадки.

https://www.apetogentleman.com/worlds-best-hair-transplant-doctors/

FUE конференция 2019 се отличи с присъствието на водещи фигури от сферата на трансплантацията на коса (присаждане на коса). Участие взеха над 80 говорители, както от водещите пионери на техниката, така и новоприсъединилите се техни колеги. Сред големите имена бяха д-р Джон Кол, д-р Бил Расман, д-р Рон Шапиро, д-р Епстийн и д-р Сперанцини. ФОКУС НАД ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНИКИ. На конференцията беше отбелязан изключителният напредък в областта на трансплантацията на коса (присаждане на коса) с презентацията FUE операции, надхвърлящи 14, 000 присадки, от иновативния специалист д-р Зарев от България. FUE Europe, Председател на събитието - д-р Асим Шахмалак; Научен директор - д-р Джон Кол.

    Д-р Цветалин Зарев е завършил Медицинския университет, София през 2010 г. Работи активно в областта на трансплантацията на космени фоликули, разработвайки технология, позволяваща извършването на особено големи FUE случай, надхвърлящи 14, 000 присадки. Това е прецедент в сферата на трансплантация на коса, който остави озадачени всички присъстващи на конференцията.

   Представяме ви видео с превод от конференцията, на което д-р Зарев представя двама от своите пациенти. Драматично различните от общия стандарт резултати наложи личното представяне на един от пациентите. Това беше Евтим Милошев, който в края на презентацията на д-р Зарев излезе на трибуната и поздрави присъстващите, доказвайки, че такива резултати са възможни.

https://www.hairtransplantation.bg/

От галерията
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*