• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

1000 независими проститутки! Ужасно е

[Dec] 04
20:55 2019
A+ A-
9963 прегледа

Ужасяваща е статистиката, която бе огласена от Центъра за изследване на демокрацията, че поне 1000 български момичета проституират през мрежата. Това означава, че те по всяка вероятност го правят напълно доброволно и за своя сметка. И не са в стандартния профил - бедни момичета от малцинствени села, които са принуждавани с бой или други зависимости да продават телата си. Вероятно тези го правят като осъзнат избор и не са напълно изпаднали, а имат компютър и телефон и си плащат доставката на интернет, за да проституират. Това означава пълна морална деградация, безкрайна меркантилност и никакъв страх от Бога.

За т.нар. жертви на трафик нерадостната съдба е някак си оправдана и разбираема - когато си роден в малко бедно село, продажбата на плът е шанс да се измъкнеш от него, превръщайки се в жертва. Но да се продаваш, защото искаш малко по-луксозен живот, отколкото си свикнал, е наистина ужасно. Може би трябва училището, семейството, църквата да направят нещо срочно.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*