• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини


Откриха тялото на мъж в Кюстендилско, обявен за издирване

добавена: преди 8 минути

Тялото на обявен за издирване мъж е намерено в землището на село Ваксево в област Кюстендил, съобщиха от Областна дирекция на МВР Кюстендил.Тялото е на Бойчо Евлогиев Григоров, който бе обявен за общодържавно..

0 Коментара Прочетете цялата

20 години или доживотен затвор грози бащата, убил сина си в Козаново

добавена: преди 12 минути

Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 58-годишен мъж. Той е обвинен за умишлено убийство на сина си, посочиха от държавното обвинение.Й.Ф. на 58 г. умишлено е умъртвил рождения..

0 Коментара Прочетете цялата

Радев: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи измерения

добавена: преди 20 минути

За съжаление, вчера Прокуратурата девалвира две важни за опазването на държавността понятия - държавна измяна и нарушение на Конституцията, като ги употреби като медийна сензация в запитването си до КС,..

0 Коментара Прочетете цялата

На първо четене: Депутатите приеха промените в Закона за хазарта

добавена: преди 23 минути

Депутатите приеха на първо четене промените в Закона за хазарта, внесени от Валери Симеонов.От 186 гласували народни представители 116 гласуваха за, против бяха двама, а 68 гласуваха въздържал се, предаде..

0 Коментара Прочетете цялата

Mr.Bricolage с новооткрит Център за поръчки в Пловдив

добавена: преди 30 минути

В края на миналата година Mr.Bricolage обяви, че през 2020 ще приложи новата си търговска концепция за първи път у нас. Големият план на веригата, следващ образеца на френската естетика и търговия, стартира..

0 Коментара Прочетете цялата

Природа, пълноценно общуване, технологии – част от света на ЧОУ „Джани Родари“

добавена: преди 32 минути

Всичко около нас се променя бързо, животът става все по-динамичен, подчинен на способността да общуваме, на нагласата ни за приемане и използване на новите технологии, на отстояване правото да живеем в..

0 Коментара Прочетете цялата

Борисов забрани да се коментира конфликта между Радев и прокуратурата

добавена: преди 59 минути

Премиерът Бойко Борисов забрани на министрите да коментират и да се месят в конфликта между прокуратурата и президентът Румен Радев. Той ги предупреди в началото на правителственото заседание.Ние не сме..

0 Коментара Прочетете цялата

Борисов: Още днес започвайте да копаете тръбите за Перник

добавена: преди 43 минути

Още днес да започне копаенето за тръбите, които трябва да отведат водата от Рилския водопровод към Перник. Това нареди премиерът Бойко Борисов в началото на заседанието на Министерския съвет. Тръбите ще..

0 Коментара Прочетете цялата

В близките дни Турция започва евакуация на гражданите си от Китай

добавена: преди 55 минути

В близките дни Турция ще започне евакуация на гражданите си от Китай във връзка с епидемията от новия коронавирус, съобщи ТАСС, като се позовава на турския посланик в Пекин Емин Йонен.Турция ще пристъпи..

0 Коментара Прочетете цялата

Supermag.bg – 100 000 поръчки по-късно… и 95% клиентска удовлетвореност

добавена: преди 56 минути

Интервю със собственика на СуперМаг Венцислав Каменов- Г-н Каменов, какво се промени от последното ни интервю?- Вече клиентите все повече се доверяват на онлайн пазаруването на продукти тип Супермаркет...

0 Коментара Прочетете цялата