Мрежа

Минали ли са през леглото на Роби Уилямс Кайли Миноуг и Никол Кидман?

Британският певец е сложил рога не на кой да е, а на самия Том Круз

Роби с успешен дуеет с Кайли Миноуг
0 2 783

Волно или неволно, британският певец Роби Уилямс се изтърва уж неволно в свое интервю, че е имал вземане-даване на интимна основа с австралийските звезди Никол Кидман и Кайли Миноуг. Дали двете руси изкушения са попаднали сред бройките му, е трудно да се каже, след като официалния говорител на певеца категорично отрече Роби да е имал предвид интимни отношения с двете красавици, с които имал само професионални контакти.

Откъде всъщност тръгват слуховете?

Репортер на изданието „Пари Мач“ прави интервю с Роби Уилям и му задава уж безобидния въпрос как се чувства, след като е имал в живота си звезди като Никол Кидман и Кайли Миноуг. Тук журналистът явно има предвид реализираните вокални дуети на Роби с двете красавици.

Роби Уилямс обаче му отговаря, че известността и парите са му донесли безброй предимства в живота. От което следва заключението, че певецът съвсем не отрича да е имал интимни отношения с двете забележителни австралийки.

Роби с успешен дуеет с Кайли Миноуг

През далечната 2000 г. Роби Уиламс прави парчето „Хлапета“ в дует с Кайли Миноуг, а година по-късно записва кавър на Синатра с ослепителната Никол Кидман. И двете по това време са великолепни красавици, превърнали се в мечта за милиони мъже по света. Любопитна подробност е, че по това време Кидман все още е женена за Том Круз, макар че двамата са фактически разделени. Излиза, че палавият Роби е сложил рока на величие като Том Круз…

Което си е май само мъжкарско фукане…

Източник: „Уикенд

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 32 = 41