Мрежа

Лияна вечеря в заведение с мистериозен мъж

Тайнственият мъж не показа лицето си в кадрите, публикувани от Лияна в социалните мрежи

Лияна позира с дъщеря си Дениз
0 22 685

Фолкпевицата Лияна и дъщеря й Дениз бяха на вечеря в сръбски ресторант в компанията на тайнствен мъж. От кадрите, публикувани в социалната мрежа обаче, се вижда само синя риза и часовникът на кавалера, който дискретно не показа лицето си на снимките, публикувани в Инстаграм.

Лияна, която отдавна е разделена с бащата на дъщеря си – кюрда Махмуд Йозджан, проявява дискретност относно личния си живот. Така че кадрите, на които се вижда, че е придружена от мистериозен кавалер, се радваха на значителен интерес в социалните мрежи. На тях се вижда, че тримата се наслаждават на мелодиите на местен оркестър, който им свири на ухо вероятно поръчани от тях мелодии. Лияна и Дениз се поклащат в ритъм на музиката, докато загадъчният кавалер запечатва за спомен приятното преживяване.

Лияна позира с дъщеря си Дениз

За последно за ново гадже на Лияна беше спряган известния ромски ресторантьор Цецо Харема. От прякора му е видно, че бройката жени, с които поддържа връзка едновременно е въпрос на престиж. След това фолкпевицата се кротна и пак забули в тайна личния си живот. Тя отдавна не гради кариера в попфолка и вероятно разчита на издръжката на бившия си Йозджан, който подсигурява добър живот както на нея, така и на дъщеря им Дениз, която като студентка води доста околен живот.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 58 = 68