Мрежа

Кошмар! Животът на Соня Колтуклиева е в опасност! Руди Гела заплашвал да я унищожи физически

От заливане с киселина до автомобилна катастрофа са версиите, които антимафиотите нищят

0 2 034

Зловещи закани към топжурналистката Соня Колтуклиева е сипел през последните дни ренегатът и пресен водач на листата на ПП Руди Гела. Най-вероятно под въздействието на опияти от всякакъв вид и във видимо нетрезво състояние, бившият спортен министър многократно е коментирал на висок глас какво заслужава Колтуклиева за това, че е дръзнала да оповести „интимната“ според думите му кореспонденция, в която той обяснява как Асен Василев бил „педераст“, а бившият шеф на НАП Румен Спецов му бил „купувал прашки от Дубай“. Сред приказките на пияна глава Радостин намеквал, че „сега ще започте нейното дълго и болезнено лечение“, т.к. подобно унижение се заплащало с човешки живот, и че „ако не бил такъв човек“, до сега врагинята му да е завършила обезобразена с киселина или поне „като Милен Цветков“, ужасени са бопаджиите.

Според изповедите пред най-близкото му обкръжение, които разследващите били прихванали, Василев най-го било яд, че не е успял да омагьоса журналистката в интимен план. Като мъж със самочувствие, екс спортният министър планирал да създаде интелектуална и любовна близост със Соня, и от тази позиция да я ползва за медийна маша на нечистите си политически намерения. Вместо това сам паднал в капана на младежките си пориви и сега жлъчно редял, че тя е „с наранено сърце, мъжът й си падал по мъже, свързана неразривно с порочния ни преход през последните 30 години, прегърнала се е със задкулисието на Бойко Борисов“. Трагичният финал на словоизлиянията завършвал с признанието, че го е подлагала на сексуален тормоз, защото не бил отговарял на чувствата й. За повече правдоподобност Гела пусна в обръщение и полу анонимно писмо (със заличено име), където неизвестно авторка му се обяснява как „искам да те забравя, да не споменавам името ти дори в мислите си. Обаче нищо в живота не може са се изтрие с delete…, независимо дали жената е по-голяма от теб, по-силна и по-влиятелна, ти си Мъжът“, кълне се жена, за която Р. В. намеква, че е самата Соня.

Тя не му остава длъжно, признавайки, че за нея той е бил второразряден шпионин, къртица, информатор, на който тя се е отблагодарявала с маркови шоколади и кафе. Той, от своя страна я бил ревнувал от останалите мъже в парламента и постоянно натяквал какъв недостижим красавец е.

Очевидно крехкото его на отцепника не е издържало на истината и към днешна дата той давел разбитото си сърце в алкохол и омраза, сипейки мутренски заплахи по едно от най-острите журналистически пера. Познавайки вятърничавия му нрав и манталитет на хвалипръцко, антимафиотите се надявали заканите да са въздух под налягане, но същевременно били взели мерки за защита живота и здравето на Колтуклиева, издават източниците ни.

Източник: Crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 66 − = 63