• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Славчо Атанасов: Ще възстановя Консултативния съвет при кмета

[Oct] 10
16:20 2019
A+ A-
4674 прегледа

Срещите ми с професионалните общности в Пловдив показаха по категоричен начин, че трябва да възстановим Консултативния експертен съвет при кмета. Това е едно от първите неща, които ще направя, ако пловдивчани ме изберат, заяви кандидатът на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов.

Той припомни, че този орган е действал по времето, когато беше кмет на Пловдив. "Знам, че ще мога да чувам мнението на професионалните гилдии по важни за града въпроси, а и те ще могат реално да участват във взимането на решения за развитието на Пловдив", каза Атанасов. По думите му консултативният съвет ще се състои от 9 експертни групи - наука и образование, здравеопазване,икономика, търговия и туризъм, архитектура и благоустройство, култура, транспорт и комуникации, екология, спорт и младежки дейности, Обществен ред и сигурност."По този начин широк кръг от добрите специалисти на Пловдив ще могат да дават становища, без да се намесват и дублират работата на Общинския съвет. По какъв начин ще работи съветът – ще решим заедно с експертите", обясни кандидатътИзточник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*