• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Наши фирми влизат на пазара в САЩ чрез финансиста Антонио Николов

Юли 22
21:27 2018
A+ A-
3912 прегледа
IPO сделките или т.нар. първично публично предлагане са една от новите перспективи за печалба пред българските компании и фирми от едрия и среден бизнес. Тези сделки представляват първоначалното предлагане на акции на фондовата борса, като ефектите от това действие са увеличение на капитала и придобиване на публичен статут на дружеството.

Антонио Николов е един от най-добрите родни експерти по тези сложни финансови операции на големите пазари. Към момента той е портфейлният мениджър, който се ползва с най-голямо доверие сред индустриалците у нас и единственият, който може да предложи на българските си клиенти сигурна възможност за записвания в американски IPO сделки, водещи до привлекателна доходност и дълготрайни активи на пазара.

Антонио Николов получава образованието си в Обединеното Кралство. След кратък стаж във водеща финансова компания на Острова, се завръща в България и започва кариерата си в областта на финансите и капиталовите пазари.

За кратко успява да създаде огромен портфейл клиенти, като печели доверието както на едри предприемачи, така и на бизнесмени от средната класа.

Практиката на Антонио Николов дотук ясно показва, че финансистът предпочита да инвестира предимно в традиционни активи – дълги/къси позиции на американски акции, които са листнати на NYSE, AMEX, NASDAQ.
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*