• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Жители на Балчик, Каварна и Шабла получават дървата си за огрев

Август 19
15:39 2019
A+ A-
8487 прегледа

85% от заявените от граждани дърва за огрев към Държавното ловно стопанство в Балчик вече са доставени. Кметовете на населени места в региона са внесли 1137 заявления от физически лица за 9055 пространствени кубически метра дърва.

„До момента сме изпълнили 984 от молбите, като сме реализирали по тях 7874 пространствени кубически метра дърва за огрев. Процесът на приемане и експедиране на дървесина за местното население продължава” - каза директорът на стопанството инж. Калинка Тодорова. Тя допълни, че обикновено активното търсене на дърва за огрев започва през септември, когато приключи туристическият сезон.

Към момента стопанството разполага с 1354 пространствени кубически метра дърва в района на Батово, които също ще бъдат предоставени на физически лица. През следващите дни ще бъдат доставени заявените количества за общините Каварна и Шабла. „Все още има отделни домакинства от Соколово, Сенокос, Безводица, Ляхово и Оброчище, които не са получили поисканите от тях дърва, но в рамките на този месец и техните нужди ще бъдат задоволени” – добавя Тодорова.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*