Мрежа

Как врачката на Берлускони станала тв звезда в Италия?

Теодора Стефанова, известна като Врачката на Берлускони, чукна 61 години

0 8 454

Дора, както вече предпочитала да я наричат близките й, отбелязала пазника с шикозно парти в заведение в Милано. Нейната приятелка Дарина Павлова отсъстваше от купона, но затова пък във вихъра на тържеството бе бившата царска депутатка Любка Качакова.

Интересна е историята как никому неизвестната в Италия, а и у нас Теодора Стефанова се запознава със Силвио Берлускони и как става тв злезда в Страната на спагетите.

Двамата се започнават в началото на 90-те, когато Теодора е около 30-годишна. Тя пристига в Италия, за да търси щастие и по-висок стандарт на живот. Тогава Берлускони нямал общо с политиката, а бил само влиятелен бизнесмен. Тя пък помагала за домакинската работа в една от къщите му. Един ден си позволила да му гледа. В прав текст му казала, че той ще бъде избран за премиер на Италия. Думите й тогава само предизвикали снизходителна усмивка по лицето на италианеца. Той й обещал, че ако думите й се сбъднат, той пък от своя страна ще я направи телевизионна звезда. Така и станало…

През 1993 г. нашенката участва в рейтинговото шоу на Маурицио Констанцо и прави истински фурор, разказвайки за инопланетянина Уилсън от планетата Ванфим, с чиято помощ прави предсказанията си.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 86 − = 85