Мрежа

Хорър моменти във филма за спасените в пещера тайландски момчета

0 857

Новината обиколи света преди време – смели гмуркачи в надпревара с времето, успяват да спасят 12 момчета и треньора им по футбол от наводнена пещера в Тайланд, пише Асошиейтед прес.

Инцидентът едва беше приключил миналата година, когато започна надпреварата между кинодейците кой пръв да претвори на екрана разигралата се драма. Първият от тези проекти, дело на режисьора Том Уолър, ще бъде представен на кинофестивала в Пусан в Република Корея този уикенд, предаде БТА.

Уолър обещава, че във филма му „Пещерата“ ще има елементи на хорър. Външните снимки на продукцията бяха осъществени на мястото, където се разиграха събитията – пещерата Там Луанг. Около дузина от спасителите играят самите себе си в новия филм. По думите на режисьора те били родени артисти. „Преживяването за тях беше наистина наситено с емоции, тъй като те се върнаха към действителните събития!“ коментира роденият в Тайланд 45-годишен британски режисьор. Някои от сцените е вероятно да предизвикат клаустрофобия у зрителите заради тесните тъмни пространства, през които преминават героите на филма.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 82 − 77 =