Мрежа

Хороскоп за 14 юли, четвъртък – от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван във в. "Марица"

0 26 002

ВЕЗНИ

Днес способността спокойно да преговаряте и да провеждате дискусии по конструктивен начин ще ви е много полезна. Имате шанс за решаване на важни работни въпроси, укрепване на професионалните позиции и разоръжаване на недоброжелателите. Не са изключени и романтични изненади.

СКОРПИОН

Напрегнат ден. Трябва да се справите с няколко неща наведнъж. Освен това околните не винаги ви разбират правилно и ще трябва да обяснявате и най-простите неща няколко пъти, което ще е доста досадно. Но вие ще се справите с емоциите и ще избeгнете конфликти, доколкото е възможно.

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден. Можете да направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще подкрепите хора в трудна ситуация и ще възстановите справедливостта в конфликтна ситуация. Вероятно е днес да намерите нови приятели и съюзници, на които може да разчитате в бъдеще.

КОЗИРОГ

Ден за интересни и важни разговори. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва кога си струва да правите отстъпки и кога ще е по-добре да отстоявате за себе си. По-добре е да не бързате с важните решения, особено ако те засягат далечното бъдеще. Очаквайте позабравени парични постъпления.

ВОДОЛЕЙ

Това е денят, в който може бързо да разрешите сложните проблеми. Интуицията ще ви помага да действате правилно, да не допускате дори дребни грешки, и ловко да заобикаляте капаните, поставени от недоброжелатели. За да се договорите с някого, често трябва да полагате сериозни усилия.

РИБИ

По-добре е да не планирате важни неща през първата половина на деня. Може да е трудно да завършите започнатото, а и не винаги ще е възможно да постигнете резултата, който сте очаквали. Лесно ще бъде да се справите с текущите задачи и да разрешите изостанали проблеми.

Източник: „Марица“

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 67 − = 57