Мрежа

Гери Малкоданска за детето й в кувиоз: Като 1 тон болка в сърцето ми

0 536

„Не можеш да си по-голям от живота, но можеш да си по-голям от съдбата си. Можеш да я приемеш, да се стегнеш, да се изправиш и да продължиш напред. Каквото ти е писано, то ще се случи, но как ще продължиш е личен избор”. Това споделя Гергана Малкоданска пред Мариян Станков – Мон Дьо в NOVA.

Момичето от прогнозата за времето носи фамилия, която буквално означава малък данък. Но животът не й предлага това. На 7 години губи баща си, момент, който все още трудно преодолява, а 20 години по-късно съдбата я изпита тежко още веднъж. Синът й Лео се появи в началото на 7-мия месец след двумесечна битка за живота му.

„Искам да науча Лео да бъде щастлив и да вярва. В моментите, в които не е щастлив, да вярва, че отново ще бъде щастлив. Лео е приказка и съм си наложила да вярвам, че той е щастлива приказка и ще бъде такава. Тръгна по много труден начин и се надявам, че трудностите са останали там в началото”, споделя Гери Малкоданска.

„Идва една беда и ако не се изправиш достатъчно бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от лоши неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който да проследя как се развива детето. На този преглед ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после – пак. Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане”, разказва чаровната синоптичка.

„Всичко свързано с бременността беше леко на фона на това, което беше след това. То е трудно, защото не можеш да направиш нищо. Видях го за съвсем кратко в нощта, в която се роди. Беше буквално за секунди, защото го взеха веднага, за да го поставят в кувьоз. По-съзнателно го видях няколко часа след това. Да видиш детето си в кувьоз – имах чувството, че някой е взел един тон болка и я е сложил в сърцето ми”, споделя тя.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 30 − = 23