Мрежа

Гаджето на Анелия върти харем от манекенки

Хазартният бос Любомир Захаринов правил секс с чалгаджийката в спалнята на жена си

0 16 907

Болен коцкар с обсесия по секса и суетен като паун – така е познат в светските среди новият мъж на Анелия, шушукат столичните клюкари. Въпреки, че Любомир Захаринов склони да се покаже публично с чалгаджийката, отношенията им били много далеч от чистата любов. Тъкмо напротив, фолкдивата е една от множеството  му държанки, наред с шавливата Александра Богданска и още куп „инфлуенсърки“ на твърда нощна тарифа.

Явно жестоката конкуренция е накарала изпълнителката на „Погледни ме в очите“ да заиграе твърдо, изтипосвайки в Инстаграм обща снимка с Любо. Босът на онлайн залозите е първият мъж, който тя показва публично откакто се разведе с Коко Динев.

Близки до гласовитата певачка издават, че кадърът трябвало да натрие носа на Александра Богданска, която вече тръбяла, че е новата госпожа Захаринова. Истината била доста по-брутална – подгонен от болния си ищах за секс, хазартаджията поръчвал и плащал за компанията на Алекс, бръквайки се с по 1000 евро на сеанс. Ако вярваме на сплетните, след развода си госпожа Петканова се била върнала към някогашния занаят да се продава на заможни джентълмени.  Въпреки, че в леглото не била нещо особено, похотливият Любо държал да я мине за да се хвали с новия трофей пред аверите си.

Посредствените сексуални умения на Богданска бързо отегчили Захаринов и той с подвита опашка се върнал при Анелия, за която се мълви, че била истински виртуоз на пълната програма, с акцент върху хард кор изпълненията в стил „строга господарка“.

Неверният тъпкач бил толкова хлътнал по нея, че навремето не се посвенил да я обладае в семейната спалня на съпругата си, с която още няма развод. Чалгаджийката се хвалела, че една сутрин издебнала жена му да излезе и без да й мигне окото цъфнала на вратата му в оскъдна рокличка. Сутрешното кафе, както си му е ред, завършило с напоителен секс.

Благоверната му нямала никакви илюзии относно верността на Захаринов, но преглъщала в името на тлъстите пачки и охолния живот. Във фризьорския салон тя без срам признавала, че Любо стриктно изпълнявал брачния си дълг в сряда и неделя, а през останалото време бил свободен да шава по чуждо.

Дано  разпищоленият баровец редовно да си пуска медицински изследвания, че с толкова разкрепостени бръмчалки в харема като нищо ще си осигури вип стая във венерологията, гаврят го софийските зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 7 + 3 =