Мрежа

Дмитрий Медведев отправи люта закана към Европа

Ядрената заплаха става все по-реална

0 322

Заместник-ръководителят на Съвета по сигурността на Руската федерация Дмитрий Медведев, който е бивш държавен глава и премиер, отправи изключително люта закана към Европа.


Той подчерта, че е повече от очевидно, че главорезите от Киев и техните западни покровители, са готови да предизвикат нов Чернобил.
Изстреляните от тях ракети и снаряди падат все по-близо до Запорожката атомна електроцентрала и хранилищата за радиоактивни отпадъци. За това предупреди Дмитрий Медведев в Телеграм канала си.

За никого не е тайна, че двете воюващи страни постоянно се упрекват чия е вината за обстрела на Запорожката АЕЦ и я прехвърлят като топка.
Дмитрий Медведев е категоричен, че е повече от очевидно, че обвиненията, че обстрелът се извършва от Русия, е 100%-ва лъжа „дори за тъповатата русофобстваща публика“. Той подчертава, че и ООН не вярва на тези опашати лъжи, че се случва случайно, а не нарочно.

Бившият президент на Руската федерация обаче е категоричен, че не трябва да се забравя, че и в Европейския съюз има атомни станции, където „също са възможни случайности“.
По този многозначителен начин завършва коментара си Дмитрий Медведев, което наведе мнозина на мисълта, че това си е чиста проба заплаха за Европа.
Източник: standartnews.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 13 = 16