Всички
Новини

СЕКСАФЕРА! Френски адвокат върти любов с българка в кантората си, юристите в потрес от неприличните сцени

Март 30
17:46 2018
A+ A-
741 прегледа

Сексскандал тресе една от най-реномираните фирми за прави услуги у нас – Warning Trading, издават запознати с пикантната история служители. Главни действащи лица в сюжетите за възрастни са французинът и шеф на кантората Никола Гайардо и амбициозна дама на име И. П., пише etrud.blogspot.com.

От няколко месеца двамата били любовници и без никакво неудобство от колегите си, се отдавали на похотливи щения в кабинета на правозащитника.

Запознати с отношенията им издават, че Гайардо имал имидж на чаровник и заклет женкар, но откакто срещнал нашенката, бил тотално заслепен от красотата и уменията й.  Умения не в професионален план, защото в офиса на Warning Trading И. не блестяла с компетенции в сложната правна материя и законодателство. Липсата на опит тя компенсирала по друг начин – със „сеанси“ в кабинета на палавия французин.

Колегите им са скандализирани от случващото се и твърдят, че престижната кантора е на път да се превърне в бардак. Освен, че редовно се отдавала на разврат с шефа, И. се взела на сериозно и започнала да се изживява като началник на останалите. Въвела свои правила, определяла кое е правилно и кое не, разпореждала задачите на всички и дори си позволявала да дава насоки в работата с високопоставените клиенти на фирмата, допълват още свидетели на пикантната история.

mignews.info

Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*