Всички
Новини

Министър Московски: Темата за оставката ми не стои на дневен ред

[Apr] 13
11:46 2016
A+ A-
1430 прегледа

Темата за оставката ми в момента не стои на дневен ред, достатъчно е премиерът да ми каже една дума и си тръгвам на секундата. Това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски пред журналисти сред правителственото заседание, в отговор на въпрос защо в ИА „Автомобилна администрация“ е допуснат управленски провал и как ще отговори на ДСБ, които искат оставката му.

„Автомобилна администрация“ е изпълнителна агенция с определен по закон структурен статут. Това, което се случи в последните няколко дни, безспорно е тежко петно върху имиджа на цялото Министерство на транспорта и разбира се аз съм готов да нося отговорност, доколкото може да се прецени, че такава може да се носи в този аспект“, коментира той.

По думите на министър Московски, въпросът за неговата оставка е била обсъден между него и премиерът Борисов. „Темата за оставката ми в момента не стои на дневен ред. Достатъчно е премиерът да ми каже една дума и си тръгвам на секундата. Към момента не ми иска оставката“, заяви министър Московски. Източник: http:pik.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kireevkt
преди 3 месеца
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*