Всички
Новини

Консерви с мухъл и гъсеници в големите вериги у нас

[Mar] 30
08:59 2016
A+ A-
1053 прегледа

Консерви с мухъл и дори такива с гъсеници в тях се продават в магазините, сигнализират зрители на Нова тв. Една от зрителките изпраща снимка на плесенясал консервиран продукт, чиито вид е толкова лош, че е трудно дори да се разбере какво е имало в металната кутия. Въпреки това според маркировката въпросният продукт е в срок на годност.

„Това произведение на изкуството закупих днес от популярна верига магазини. Срокът на годност е 05.2019 г. Връщайки го в магазина, любезно ми предложиха да го сменя с друг. Отказах. Едва ли вече ще посегна към този вид продукти. У кого е вината? Фирмата-производител, превозвача или търговската верига?“, пита зрителката Боряна.

Външният вид, както и срокът на годност по нищо не подсказваха за съдържанието. За съжаление, това намираме по рафтовете в родните магазини.

Друга пострадала от негодни продукти - Катерина Апостолова пък е изпратила снимка на гъсеница, открита в консерва от царевица. „Миналата седмица ми се хапваше царевичка и я купих. Отворих консервата обаче, бях изненадана. Получих като бонус гъсеница“, обяснява клиентката, като не посочва от къде е закупила консервата.Източник: http:www.trud.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*