Всички
Новини

Българин управлява бизнес за милиони на Балканите

Май 29
10:15 2018
A+ A-
5273 прегледа
Млад българин е сред най-добрите специалисти в света на финансите, парите и инвестициите. С познанията си за успешен бизнес, Ивайло Николов е спечелил доверието на една от най-големите финансови институции и управлява нейните офиси в Гърция и Румъния. Има дялове в компании не само в у нас и на Балканите, но дори и в далечна Танзания.

Пътят на успеха за Ивайло започва когато той е на 18 години и става част от екипа на Salesman. Демонстрира завидни качества и търговски нюх, и на 22 години вече е директор на  гръцкото подразделение на Глобал Маркетс. За успешната си работа получава първия петцифрен бонус в кариерата си.

Бързият възход на Ивайло Николов го прави заплаха за конкурентите, които опитват да опетнят репутацията му с атака през медиите у нас.

Това обаче не е пречка, а мотивация за финансиста, който доказва успешната си реализиция на чужд пазар и премества бизнеса си в Атина.

След идването на тежката финансова криза в Гърция, Николов отново се ориентира в сложната ситуация и заминава за Танзания, където оглавява централата на финансовата компания, за която работи.

Когато условията за бизнес в южната ни съседка започват плавно да се нормализират, той се връща в Атина. Днес Ивайло Николов управлява парите на десетки фирми и компании в България, Гърция и Румъния, а успоредно продължава и финансовата дейност на офисите в Танзания.
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*