Всички
Новини

Заваля... и в метрото!

[Mar] 14
09:29 2016
A+ A-
1019 прегледа

Вадете чадърите и в метрото! Нужни са, особено ако се качвате от метростанция "Младост" 1 за Бизнес парка или за летището.

Повече от видно е, че градежът на метрото в този участък е нескопосан, след като един по-силен дъжд направи така, че водата да си намери път и да капе вътре на перона, там където столичани чакат, за да хванат влакчетата, пише dnes.bg.

Kапещият таван обаче не изненадва никой от управата на метрото, пък и вероятно не е за първи път. Типично по нашенски хората се дивяха на гледката, но всички подминаваха с мълчание и изкривена усмивка.

Напоследък проблемите с метрото избуяват. В средата на февруари подводна река за малко да потопи линиите на метрото между метростанциите "Цариградско шосе" и "Дружба".

От "Метрополитен" обясниха, че там се е образувала кухина и в момента в нея се инжектира циментов разтвор, за да се спаси тунела.

Този участък от метрото беше тържествено открит на 2 април миналата година, а 10 месеца по-късно пътниците в метрото забелязаха, че влаковете там се клатушкат и преминават с много бавна скорост - 20 км/ч.

През лятото се очаква да ще тръгне метрото и до мола на "Черни връх“.Източник: http:www.trud.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*