Всички
Новини

Писмо с куршум за премиера Бойко Борисов

Февр. 22
18:36 2016
A+ A-
1112 прегледа

Премиерът Бойко Борисов е заплашен с убийство, съобщиха пред „Труд“ източници от службите. В Министерски съвет бил получен плик, в който имало куршум, снимка на министър-председателя и заплахи, които били написани върху лист с изрезки от вестници. Писмото било анонимно, на него не бил отбелязан нито подателят, нито градът, от който се изпраща.

Веднага щом открили плика със заканите, гардовете от Национална служба „Охрана“ известили специалните служби. Те започнали разследване и впрегнали голям ресурс от хората си, за да стигнат бързо до анонимният подател. По неофициална информация заплахите звучали сериозно и не можело да се говори, че става въпрос за шега на някой зевзек или, че са дело на психично болен човек.

„До мен не е стигнала такава информация“, каза пред „Труд“ главният секретар на МВР Георги Костов, вероятно в интерес на разследването. От ДАНС и НСО категорично отказаха коментар.

Заплашителното писмо срещу премиера идват само дни, след като той заповяда да бъдат прекратени обществени поръчки за няколко милиарда лева. Той обеща и, че за една година България ще задмине Румъния по резултати в борбата с корупцията.

Това е поредната заплаха срещу Бойко Борисов още от времето, когато бе главен секретар на МВР.Източник: http:www.trud.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*