Всички
Новини

Майката на Трифон Иванов питала съседка дали е истина, че синът й е починал (видео)

Февр. 15
10:49 2016
A+ A-
3015 прегледа

Майката на Трифон Иванов се изненадала като чула, че синът й е починал. Обадила се на съседка да я пита дали е вярно. Точно тогава той бил в Самоводене - селото на жена си, стана ясно от репортаж на Нова тв.

Тя попитала съседка, с която си говорели по два пъти на ден по телефона: "Славке, ако си чула за туй, истина ли е?" При отговор "И аз не знам", майката съобщила: "Заминавам за Самоводене да видя какво се е случило."

В същото време в родното му село Горна Липница решиха да празнуват на Свети Трифон, вместо да тъгуват, за да запомнят футболната легенда като весел и дружелюбен човек. Всички си спомнят за него като за щедър и гостоприемен.

Хората в Горна Липница също искат площадът, както и главната улица в селото, да бъдат кръстени на негово име.

България се прости с един от най-храбрите футболисти, защитавали цветовете на родината ни по света. На 50 години почина Трифон Иванов. Вторият инфаркт се оказа фатален за железния защитник и герой от САЩ-94. Туньо преживя първия по-рано миналата година, беше се вдигнал бързо, а в деня преди смъртта си дори е бил на работа. Във фаталния 13 февруари обаче се хванал за сърцето и издъхнал в дома на Валя Панова в село Самоводене.

Новината, смразила България като леден вятър, беше съобщена от кмета на селото Николай Милаковски. Около 10 часа сутринта Трифон получил масиран инфаркт и паднал. Валя веднага се обадила на Бърза помощ, след това потърсила и кмета. Когато линейката пристигнала, Туньо вече бил мъртъв.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаментиИзточник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*