Всички
Новини

Кубрат Пулев за мелето в дискотеката: Това се случва в цяла България. Трябва да спре!

[Mar] 10
11:33 2016
A+ A-
843 прегледа

Шампионът Кубрат Пулев - Кобрата проговори за мелето в дискотеката в Студентски град, при който той спаси живота на бившия футболист Кирил. Младежът си глътна езика, има версия, че е ударен с бокс в задната част на главата, където има хематоми. 23-годишният Кирил беше в кома, но излезе от нея и в момента се възстановява. Той обаче е с частична амнезия.

Ето и коментара на боксьора Кубрат Пулев във фейсбук:

По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:

Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия. Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда - полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално. Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре, на мястото на Кирил, може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му - кураж.

Нека Бог да е с вас.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*