Всички
Новини

Цвета Караянчева: Депутатите от ГЕРБ подкрепят безусловно всички министри

[Apr] 18
09:31 2016
A+ A-
1094 прегледа

Националната среща на ГЕРБ беше необходима предвид големите отговорности, които партията поема. Това каза Цвета Караянчева, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

Тя обясни, че депутатите на партията подкрепят безусловно министрите, за да може да се извършат всички реформи, пише агенция "Фокус". 

„Координацията е налице, но когато някой има различно мнение, го споделя, за да може да се намери най-доброто решение. Важно е да сме конструктивни в критиката си и да изказваме своите позиции и притеснения. Няма нищо драматично в това. Премиерът Бойко Борисов, заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и министър Румяна Бъчварова са от едната страна на барикадата. Те се борят с организираната и битовата престъпност, както и срещу миграционния натиск. Важно е не угоднически да се мълчи, а да се казва истината и да се търсят добри решения“, каза Цвета Караянчева.

Тя посочи, че ГЕРБ имат голям шанс за победа на предстоящите президентски избори, независимо кого ще издигнат като своя кандидатура. Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ коментира и борбата с корупцията, като припомни, че премиерът Бойко Борисов е призовал да се спират обществените поръчки и при най-малко съмнение за корупционни практики. Източник: http:pik.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*